Gyakori kérdések

Fontos: Csomagpontos átvétel esetén - egészen logikátlan módon - a rendelés leadása UTÁN jön fel az oldal, ahol csomagpontot tudsz választani! 

Mit kell tudni a gyertyákról?

Gyertyáinkat gondosan, kézzel öntjük Budapesten. Minden gyertya 100% természetes szójaviaszból készül, full vegán, emellett pedig GMO-mentes termék.

Még a kanóc is tiszta pamutból készül! Tényleg odafigyelünk arra, hogy prémium, minőségi környezetbarát cucc kerüljön ki a kezeink közül, a lehető legjobb ár-érték arányban.

A gyertyák 120 ml-esek, nagyjából 100 grammosak. A prémium minőségű szójaviasznak és pamut kanócnak köszönhetően kétszer annyi ideig, összesen kb. 25-30 óráig ég egy darab illatgyertya.

A gyertyák illatai kellemesek, erről a felhasznált illat-, és illóolajok gondoskodnak, amelyek természetesek, ftelát és parabénmentesek (oké, régebben mi sem tudtuk, hogy ez mit jelent - a lényeg, hogy nem keletkeznek káros anyagok az égés során)

Igyekszünk az ökológiai lábnyomunkat csökkenteni, és ahol csak lehet, környezetbarát anyagot használunk - a csomagolásra is nagy hangsúlyt fektetve. Az is nagyon pofás lett, sokat fejlesztgettük.

Van lehetőség egyedi címkét kérni a gyertyámra?

Igen. Itt tudod megrendelni:

Illatgyertya saját felirattal

Fontos! Az egyedi címkés gyertya ugyanannyiba kerül, mint az előre legyártottak, viszont egyedi megrendelésnél csak bankkártyás online fizetéssel leadott rendeléseket készítünk el!.

Ez is fontos! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél előbb elkészüljenek a saját feliratú címkék, de az egyedi feliratú gyertyák kiszállítási ideje akár 5-7 munkanap is lehet.

Mikor kapom meg a rendelésem?

Rendelésed leadása után jellemzően 2-4 munkanapon belül házhoz (csomagpontos szállítás esetén az átvevőhelyre) szállítja partnerünk a terméket.

Melyik futárszolgálat végzi a kiszállítást?

Házhozszállítás esetén a kiszállítást az MPL, csomagpontos átvétel esetén a csomagok kézbesítését a Packeta Group végzi. Gyors, pontos kézbesítés jellemzi munkájukat az egész ország területén belül, illetve több, mint 10.000 választható átvevőhelyre is kérheted a csomagod!

Csomagpontos átvétel esetén - egészen logikátlan módon - a rendelés leadása UTÁN jön fel az oldal, ahol csomagpontot tudsz választani! 

Futárszolgálatok elérhetősége:

Házhoz szállítás esetén:

MPL weboldal: https://posta.hu/ugyfelszolgalat
A csomag állapotát ezen az oldalon tudod ellenőrizni a csomagkövető kód beírásával.

Csomagpontos átvétel esetén:

Packeta weboldal: packeta.hu
Telefonszám: +36 1 400 8806
E-mail: info@packeta.hu
Nyitvatartás: H–K-Sz-P: 08:00 – 18:00, Cs: 08:00 - 20:00
A csomag állapotát ezen az oldalon tudod ellenőrizni a csomagkövető kód beírásával.

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen. Ha NAGYON sürgős a dolog, akkor budapesti (21. kerület, Csepel) telephelyünkön is átveheted a gyertyát, akár a rendelés napján, 08:00-15:00 óráig. Kérjük rendelés előtt mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot a +3670 4180891 számon!

Egyéb kérdésed van?

Írj nekünk emailt, vagy hívj a +36 30 731 7722 számon, munkanapokon 08:00 és 15:00 óra között.